Sunday, August 28, 2011

Chapter 4: Pengakuan alam semesta.

Assalamualaikum and well hello there world (berbalik pada trademark lama gua)

Ehem ehem (berdehem yang sengaja dibuat)

Entri ini adalah untuk menjelaskan segala persoalan yang berlegar legar di kepala para blogger yang mengikuti hasil tulisan Doktor Fox.

Haduih. Ada yang mengatakan gua ni ---> Sarjan Keroro.


Yo dude, aku bukan dia. Dia bukan aku jugak. Aku perempuan melayu terakhir, belum lagi terfikir untuk buat pembedahan plastik tukar jantina jadi alien lelaki. (senyum control ayu)

Tak percaya? Sila rujuk blog lama gua.
Aku dikenali as Chan. Sarjan Keroro adalah subjek eksperimen 100692 aku.

Tapi dalam blog lama aku beridentitikan Chan je. Jadi jeng jeng jeng.

Doktor Fox= Chan.

Sesiapa yang tak pernah baca blog lama aku, sila lupakan niat nak bukak blog lama aku. (jangan bukak, sumpah bosan)

Aku bukak blog baru sebab 

"Blog lama aku tu harap je banyak follower  tapi traffic tak memberansangkan pun"

Disebabkan dulu aku banyak follower , niat aku berblogging dulu pun dah terpesong. Serious aku malu dengan diri aku yang lama. Jadi aku munculkan diri aku yang baru dengan niat blogging yang betul.

Again, to blogger citizens,
Sila lah percaya aku ni perempuan. (melutut merayu rayu)

Actually, kalau aku reveal siapa aku yang sebenar benarnnya di facebook, inshaAllah korang akan kenal aku (bajet famous)

Maaf sebab dulu aku tak berinteraksi sangat dengan para blogger. Tapi! Aku merupakan silent observer. Aku ni ala ala diam diam ubi berisi lah.(stalker terhebat)

So that is why macam macam jugak aku tahu pasal korang (kecuali newbie)

Last but not least,
"salam berblogging semua! lebiu all! "

p/s: Sarjan Keroro, harap Doktor dibenarkan me"reveal" pasal relationship kita disini. :)

Hasta La Vista Babe!


15 critics:

fatin syahirah :) said...

feel dia tetap sama macam baca blog keroro. HAHA. sukar nak percaya. muahaha

Dr. Fox said...

Haha. serious? dekat chan chatters tak pulak? huhu

sergeant keroro said...

haha, dibenarkan. :P

zeeck said...

huh cam kenal...xramai gune chan XD z kenal x?? kenal kan..kan....

eszyamin said...

ha'ah cm sarjen kero jerp..

Dr. Fox said...

zeeck. mestilah kenal zeeck. Takkan dilupakan :D

Eszyamin:

yeke?? aduii

Sarjan Keroro: huh, yela tu dibenarkan

sergeant keroro said...

dibenarkan. confirm. xnak caya sudah

Dr. Fox said...

dah tukar. u dah boleh buang identiti i kat blog u..

sergeant keroro said...

takpe. tak kisah. kan dah dibenarkan.

Dr. Fox said...

ok, again sori

sergeant keroro said...

tak payah nak sori. i ok jek :)

Freaky said...

lol aku hanya pemerhati nak tahu siapa buah hati keroro ni. hahaha

Dr. Fox said...

Freaky:

haha dari dulu ke?

zeeck said...

hahaha ok x lupe laaa ;)

Dr. Fox said...

:DD btw slmt hari raya yek z.