Wednesday, August 24, 2011

Chapter 1: Baby steps.

Assalamualaikum (sengih lebar) dan salam sejahtera semua!
Memandangkan ini entry pertama aku, aku kenalah buat mukadimah "panjang-panjang". (sarcastic)

Bagi sesiapa yang mengenali diri penulis dan tukang karut blog ini sila selotape mulut anda dan ikat jari jemari anda jika anda gatal gatal nak beritahu dekat depa semua siapa "AKU".

"Gua bilang sama lu, lu bagitahu diorang sapa gua tanpa pengetahuan gua, gua cari lu sampai lubang jamban" 

Aku adalah Megan Doctor Fox.

Ulangan:
DR. FOX


Berbalik pada tujuan asal aku menaip entri ini. kenapa dan mengapakah aku mengambil keputusan memiliki blog ini? 

Aku bagi 5 sebab:


1) Sebab aku nak jadi famous. (walamak! perasan nak mampus, tunggu lampu jalan berbuah lah weh kalau nak jadi famous)

2) Sebab mahu menambah kenalan. (seriously, aku mengaku, aku ni "peramah" lah sangat. #matakeatastangankedada)

3) Sebab tiba tiba brain aku hantar signal dekat tangan suruh menaip (sila rujuk tajuk nervous systems, Biology)

4) Kerana saya mahu menajamkan minda saya, dan mengembangkan idea saya. (sumpah skema! :O )

5) Sebab aku tak de kerja nak dibuat. (ini aku tipu.)

Dah cukup "panjang" rasanya mukadimah aku ni. (lap peluh dahi) 
Korang pun mesti naik juling mata kan kalau nak baca mukadimah yang membosankan panjang sangat?

That's all from me, nice to meet you guys, and do vote for me yah Malaysia, Brunei and Singapore! (tiba-tiba)

Hasta la vista baby!

4 critics:

Cik Siti Aziz said...

hai dr fox..megan fox chat?hihi

Dr. Fox said...

hai! hahaha. errr. nanti gua telefon dia tanya khabar. :P

izyan yasmin said...

Dr fox yg comel :D

Dr. Fox said...

Izyan lagi comel :DD