Sunday, February 5, 2012

Chapter 21: Cara Release Tension

Salam and hello world!

Lama dah kan aku menyepikan diri. oh well people aku busy sangat. Sorry okay sayang. (Kenyit mata comel)

Memang takde masa gila gila. But guess what i am back today! Apa macam mesti rindu dengan aku kan? mai habaq sama aku mai? aku nak peluk kipas susah mati aku sikit. (Well actually itu hanyalah hyperbola semata mata)

Tapi actually aku takdelah menyepi terus. Aku on je Twitter aku. So kalau ada pape just contact by twitter aku.



So apa aku nak habaq dekat hampa semua harini?

Okay aku baru lepas release tension aku without mengeluarkan apa apa duit.  Kini anda semua boleh berkaraoke di hadapan laptop anda dan diberikan markah terus selepas menyanyikan lagu.

Tak perlu lagi sejam 30 hinggit pe bagai tu.

Tak perlu juga menahan bau rokok bagi sesiapa yang jenis tak tahan bau asap rokok.

Tak perlu juga buat jamming jalanan seperti di bawah.
(bajet pandai main.)
Tadaa! inilah wajah sebenar doktor musang anda.

So bagaimana caranya?
Melalui

KARAOKE PARTY!


Karaoke party ni akan check korang sampai or tak pitching korang. muehehehe. After praqctice berkali kali boleh lah masuk Juara Lagu dapat anugerah Vokal terbaik pulak kan. who knows. (sengih)

Then korang boleh simpan recording jugak beb. Apa macam teruja tak? But boleh save recording sehari sekali jelah kalau non star member (star member kena bayar)

And ada macam macam lagu jugak weh. But certain lagu hanya start je boleh nyanyi.


Well, aku bagi korang contohlah ok. Korang boleh dengar suara katak aku dekat bahagian Public Recording dekat page aku by tekan link di bawah. `

TEKAN SINI
(seriously suara gua tak sedap langsung)

Okay aku malu!  well selamat mencuba okeh! boleh try di http://www.karaokeparty.com .

By the way aku akan menyepikan diri sampai aku habis exam. Dalam June aku akan kembali semula!

Hasta la Vista Babeh!

3 critics:

Aesya Zealous said...

tak pernah try sebab tak reti menyanyi.. hahhaha

Bella said...

tak tahu pula laman karaoke mcm tu...
nampak mcm best... ^^

Nong Andy said...

comel cik rubah :)