Sunday, September 25, 2011

Chapter 11: 10 selebriti serupa tapi tak sama

Assalamualaikum and well hello there world!

Haii! aku sudah kembali! Tapi simple jelah, aku kepenatan beb. So sila kesian dengan aku ok?

Straight to the main point.

Dalam dunia ni, hampa semua tahu kan? Kita ada pelanduk dua serupa. Approximately dalam 7 orang dalam dunia ni dikatakan serupa ala ala muka kita. (fakta yang aku sendiri tak pasti)

10) KATY PERRY DAN ZOOEY DESCHANEL
Aku rasa tak perlu aku beritahu lebih lanjut pasal Katy Perry. Hampa semua konfem kenal dia kan? Penyanyi lagu ala ala Lesbian I kissed a girl dan mempunyai aset yang sangat mantap dalam video klip beliau. Tapi aku rasa aset dia tu yang melariskan album dia. Yang si baju biru tu Zooey, sama kan? samakan? Sapa sapa yang tak kenal, sila tonton movie 500days of summer dengan muka yang blur dan innocent. Sumpah korang akan cair dengan muka comel dia tu!

9) CHAD SMITH DAN WILL FERRELL
Errr, Chad smith ni drummer Red Hot Chili Peppers. Will Ferrel tu comedian, dia ada belakon dalam Megamind tu. (selebihnya tak tahu nak komen apa)

8) NATALIE PORTMAN DAN KEIRA KNIGHTLEY
Sumpah sama! Aku tengok pun macam tak boleh beza. Natalie Portman ni dia dapat anugerah pelakon wanita terbaik untuk filem BlackSwan. Keira ni dia berganding dengan si lanun Jack Sparrow yang hot dalam cerita Pirates Of Caribbean. (woot woot)

7) IAN SOMEHALDER DAN CHACE CRAWFORD
Yang kiri ni cik abang vampire yang jahat (Vampire Diaries)tapi apa aku kisah  dia jahat or apa ke, asal dia hot kan? Bagi kipas susah mati Gossip Girls yang cik abang belah kanan tu korang mesti kenalkan? Sekali pandang menjerit jerit sebab fanatik gila dengan dia kan?

6) PENELOPE CRUZ DAN PAZ VEGA
Krikkrikkrik(bunyi cengkerik). Sorry maam, gua tak tahu sangat pasal lu orang. So no komen, just nak kata korang serupa lah. (muka blur)

5) KEVIN ZEGERS DAN ZAC EFRON
Kevin Zegers ni pelakon gossip girls jugak.(perhatian bagi semua peminta fanatik gossip girls jangan menjerit depan laptop anda). Pelanduk dua serupa dia si kacak Zac Efron, pelakon high school musical yang famous tu la yang korang gila-gilakan tu.

4)KATE MIDDLETON DAN LAUREN CONRAD
Dua dua kaya dan hot. Yang si biru tak available dah, kalau tak memang mampus nak kena dengan Prince William. Yang lagi sorang tu aku tak pasti, pandai pandailah search sendiri ye. (kemalasan)

3) JAVIER BARDEM DAN JEFFREY DEAN MORGAN
Ni pun aku tak tahu apa jadi.. sekali lagi krikkrikkrik.

2) MAGGIE WHEELER DAN AMY WINEHOUSE
Maggie aku tak tahu apa apa pasal dia yang aku tahu sikit je pasal Amy Winehouse, beliau mati disebabkan dadah. (seriously aku kuno sikit bab bab selebriti ni)

1) KESHA DAN JOHN TRAVOLTA
Ni gurauan semata mata. LOL!
Tehee!

Itu je lah artis artis yang serupa tapi tak sama. Seriously korang sendiri mesti ada yang terkeliru kan? Aku dah pernah jumpa kembar muka aku. Korang macam mana? Pernah jumpa tak?

p/s: Sumpah rasa hot kalau muka sama dengan pelakon hot dan famous.
p/p/s: Perasan tak? makin lama makin sikit komen aku untuk artis yang look alike ni? (Gelak nakal)

Hasta La Vista Babe!

5 critics:

sergeant keroro said...

semua ni google ke?

rajin betul. tapi yang last tu macam sama, HAHA

p/s : memang perasan, penat la tu.

Bella said...

Wah... Diorg buat plastic surgery kot... (just kidding)...

GedadoDicaprio said...

katy n zooey sama2 hot. natalie portman n kiera knightly memg org rmai xlwh beza. but KE$HA wit Travolta?! oh hell no!

c genk bah ne said...

siyes..yang last tu mmg "tersangatlah" serupa..haha
MENARIK DI genkcorner.blogspot
JOM BACA

1 ORANG TUA BIAR TERUS BEKERJA,ORANG MUDA BIAR TERUS MENGANGGUR

2.MAAF!!SAYA TAK LAYAN BLOGGER FOLLOWER CIPUT

3.GAMBAR GIRLFRIEND AMIRUL HADI ZAINAL

Dr. Fox said...

@keroro
ya anda benar!

@bella
maybe maybe

@GedadoDicaprio
hahaha! sama la wehhh

@c genk
hahahaha. yup, kesha woh. ok. :)